Op zoek naar cafe amsterdam?

cafe amsterdam
Koosje Amsterdam Het gezelligste café in Amsterdam.
Je ziet ook bij Koosje goed hoe de Plantagebuurt zich ontwikkeld heeft: van een wat decentraal gelegen, stoffig-sjieke buurt voor velen hield het centrum voorbij het Waterlooplein op tot een levendige buurt in volle ontwikkeling, met steeds meer leuke cafés en restaurants.
valet parking schiphol
Sluyswacht.
Café de Sluyswacht is al jaren een van de mooiste plekjes aan de Jodenbreestraat. Het vrijstaande en opvallend scheve huisje recht tegenover het Rembrandthuis heeft een groot voor en achterterras aan het water. Ooit een echt sluiswachtershuis tegenwoordig een café met een Amsterdams karakter.
cafe uden
Cafe Restaurant Amsterdam.
Een technisch tijdschrift uit 1941 schreefde: goedgevulde en symmetrische machinekamer maakte dan ook op den binnentredende bezoeker een grootschen indruk en gold als een sieraad voor de stad Amsterdam. Het Machinepompgebouw is tot 1996 door de Gemeentewaterleiding in gebruik gebleven.
horeca groothandel amsterdam
Noorderlicht.
Op één van de allermooiste plekjes van Amsterdam kun je dagelijks vanaf 1100: uur genieten van een heerlijke en gezonde luch of diner. Noorderlicht staat bekend om haar ongedwongen sfeer en haar te gekke culturele en muzikale programma dat vrijwel altijd gratis toegankelijk is.
amsterdam uitgaan
Café Schinkelhaven Cafe Schinkelhaven Amsterdam.
Bij Café Schinkelhaven geniet u van een heerlijke lunch, borrel of diner. Kom langs en ontspan op onze comfortabele bank, maak gebruik van het wi-fi netwerk en bestel een kop Fair Trade Bocca koffie. Bovendien organiseren we iedere maandagavond de spannende pubquiz.
Amsterdam Marketing
Comedy Café Amsterdam Home Comedy Café Amsterdam.
7 november 2016: Lachen: een goede zaak, voor jou en de maatschappij. Comedy Cafe Amsterdam is al sinds 1994 de plek voor stand-up comedy. Al meer dan 23 jaar lang programmeert Comedy Cafe Amsterdam onafgebroken elke week meerdere stand-up comedy shows.
cafe inrichting
De 10 beste cafés in Amsterdam TripAdvisor.
Van Gogh Museum Cafe. 15 van 538 resultaten. Café Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Herlijk kaasplankje las lunch 29/10/2017. prima voor lunch 23/08/2017. De Bakkerswinkel Amsterdam Centre. 16 van 538 resultaten. Nederlands Café Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties.
amsterdam online
Restaurant Amsterdam Restaurant Café In de Waag.
Restaurant Amsterdam, Nieuwmarkt. Tel: 31 20 4227772. Running on Pocketmenu. Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging. Reserveringen vanaf 11 personen klik hier. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn.
cafe amsterdam
Café de Bieb, Amsterdam.
Volgens origineel recept van de monniken van benedictijnenabdij van Affligem wordt dit blonde abdijbier met licht bittere, prikkelende smaak gebrouwen. De abdij bestaat nog steeds, maar voor het brouwen van hun klassieke bier wordt tegenwoordig een moderne brouwerij gebruikt. 2016 Café de Bieb, Amsterdam.
personal trainer amsterdam west

Contacteer ons