Zoeken naar cafe amsterdam

cafe amsterdam
Cafes, clubs en proeflokalen in Amsterdam Oude Stad.
Over Amsterdam Oude Stad. TIPS VAN LOCALS. Drinken in Amsterdam Oude Stad. In oud Amsterdam barst het van de café's, clubs en proeflokalen. Wilt u in Amsterdamse sfeer een borrel drinken of naar een karaokebar: alles kan! Hieronder vindt u de leukste drinklocaties, aangeraden door Amsterdammers.
security amsterdam
Café de Jaren Amsterdam.
Café de Jaren. Café de Jaren. Lichte ruime ambiance. Café de Jaren sedert 1990 is een ruim, licht café, gesitueerd in de binnenstad van Amsterdam, tussen muntplein en het Muziektheater. De hoge ruimtes van Café de Jaren vormen een aantrekkelijk decor.
Amsterdam
Cafe Restaurant Amsterdam.
Een technisch tijdschrift uit 1941 schreefde: goedgevulde en symmetrische machinekamer maakte dan ook op den binnentredende bezoeker een grootschen indruk en gold als een sieraad voor de stad Amsterdam. Het Machinepompgebouw is tot 1996 door de Gemeentewaterleiding in gebruik gebleven.
cafe amsterdam
Café Karpershoek, het oudste café van Amsterdam Café Karpershoek.
Café Karpershoek, het oudste café van Amsterdam. Café Karpershoek is de oudste kroeg van Amsterdam. In 1606 startte de Karpershoek als een herberg aan het IJ voor de zeelui van de VOC. Vandaag de dag is de Karpershoek een authentieke bruine kroeg.
amsterdam lunch
Q-Cafe het muzikantencafé in Amsterdam Oost.
Niet alleen kun je hier elkaar ontmoeten en iets drinken, regelmatig word je getrakteerd op entertainment, bijvoorbeeld tijdens Hapje, Drankje, Bandje. Klik hier voor de sitemap, van de Q-Factory website. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Q-Hotel opent najaar 2016. 1093 NE Amsterdam.
Amsterdam
Café-Restaurant Amsterdam in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Ook doet het jonge personeel goed z'n' best voor je en zijn ze erg vriendelijk. Datum van je bezoek: 17 aug. Gisteren werden wij getrakteerd op een etentje in cafe restaurant Amsterdam. We hadden niet gereserveerd, maar kregen snel een tafel.
cryolipolyse amsterdam
Cafe Restaurant Amsterdam.
Its companion still stands where it has for the past sixty-odd years, waiting to be admired in all its glory by those who visit café-restaurant Amsterdam. Lighting is provided by twentytwo original floodlights from Amsterdam's' two legendary soccerstadiums: the old Ajax-stadium and the Olympic Stadium.
glashandel amsterdam
Café Vrijdag Amsterdam.
Borrelen Dineren Lunchen Coffee to go Uitgebreide bierkaart Kindvriendelijk Borrelhappen. Een fijne plek om te werken of studeren en natuurlijk feest op vrijdag! Je kunt bij ons ook je diners, je verjaardags/afscheids/afstudeer/ promotieborrels en vergaderingen geven. We hebben een aparte ruimte.
social return amsterdam
Café Fonteyn Nieuwmarkt Amsterdam.
De Nieuwmarkt, in het centrum van Amsterdam, is een sfeervol plein, met talloze kleine cafeetjes en restaurantjes voornamelijk bezocht door Amsterdammers. Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 01.00 uur op vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur. 2017 CAFE FONTEYN ALL RIGHTS RESERVED WEBSITE: MV DP.
Amsterdam

Contacteer ons