Zoeken naar amsterdam museum

amsterdam museum
Top 12 musea in Amsterdam I amsterdam.
Het Rijksmuseum is een van de grootste musea van Amsterdam en toonde in april 2013, na een ingrijpende tien jaar durende restaurat. 1071 DJ AMSTERDAM. Het Stedelijk Museum, gelegen aan het Museumplein in Amsterdam, is het grootste museum met moderne en hedendaagse moderne kunst in.
amsterdam museum
Tentoonstellingen Amsterdam Museum.
Het Hart is er voor iedereen die iets met Amsterdam heeft. Samen vertellen we het verhaal van Amsterdam. Kijk rond, laat je verrassen en doe mee. Het verhaal in 2 musea. Vanaf 13 oktober te zien in Amsterdam Museum en Museum het Rembrandthuis.
p r amsterdam
Amsterdam Museum Wikipedia.
De semi-permanente tentoonstelling Hollanders van de Gouden Eeuw, die sinds november 2014 in de Hermitage Amsterdam te zien is, komt ook uit de koker van het Amsterdam Museum. Het Amsterdam Museum beheert verder een tweetal Amsterdamse grachtenmusea: het Cromhouthuis en Museum Willet-Holthuysen.
activiteiten amsterdam
Amsterdam Museum Academy Amsterdam Musea.
Over the years, the demand for our trainings has been growing. Academy programme of 2017 icnludes trainings by the Hilton Hotel, the Van Gogh Museum, the Dutch Museums Association, the Amsterdam Police Department, the Amsterdam Marketing Department, the Tropenmuseum and the Dutch Marks Center.
verhuizen amsterdam
Puck Hans couture locale Amsterdam Museum.
Het Hart is er voor iedereen die iets met Amsterdam heeft. Samen vertellen we het verhaal van Amsterdam. Kijk rond, laat je verrassen en doe mee. Het verhaal in 2 musea. Vanaf 13 oktober te zien in Amsterdam Museum en Museum het Rembrandthuis.
huis kopen in amsterdam
Met korting naar het Amsterdam Museum.
Het Amsterdam Museum organiseert in het najaar van 2017 samen met Museum Het Rembrandthuis de eerste omvangrijke overzichtstentoonstelling ooit over de schilders Govert Flinck 1615-1660 en Ferdinand Bol 1616-1680. In het Amsterdam Museum wordt getoond hoe de beide meesters zich, eenmaal zelfstandig, tot de belangrijkste en succesvolste schilders van hun tijd ontwikkelden.
bureau amsterdam
Openingstijden Prijzen Amsterdam Museum.
Wil je na je bezoek aan het Amsterdam Museum meer weten over de bijzondere grachtenhuizen die Amsterdam rijk is? Bij aankoop van een toegangskaart voor volwassenen ontvang je een gratis combiticket. Tegen inlevering van dit combiticket ontvang je 25% korting op de entreeprijs voor volwassenen bij een van de volgende locaties: Cromhouthuis, Bijbels Museum, Museum Ons Lieve Heer op Solder, Museum Willet-Holthuysen of Hollanders van de Gouden Eeuw.
eettentjes amsterdam
Home Modern Contemporary Moco Museum Amsterdam. Entrance. Press. contact. exhibitions. Moco business. Moco about.
The Modern Contemporary Moco Museum Amsterdam wants to make a wide range of modern and contemporary art available to the general public. Moco Museum focuses on proven pioneers and protagonists, the so-called Rock Stars of Art within various art movements.
nieuwe restaurants amsterdam
Van der Laan stelt tentoonstelling samen in Amsterdam Museum Stadsgids PAROOL.
door: Het Parool 14 juli 2017, 1906.: Hij heeft de keuze uit honderdduizenden voorwerpen en archiefstukken uit de collecties van Amsterdam Museum en het Stadsarchief. Het Amsterdam Museum laat weten: Startpunt van de presentatie is Van der Laans persoonlijke visie op de stad Amsterdam.

Contacteer ons