Op zoek naar museum amsterdam?

museum amsterdam
Top 12 musea in Amsterdam I amsterdam.
Het Rijksmuseum is een van de grootste musea van Amsterdam en toonde in april 2013, na een ingrijpende tien jaar durende restaurat. 1071 DJ AMSTERDAM. Het Stedelijk Museum, gelegen aan het Museumplein in Amsterdam, is het grootste museum met moderne en hedendaagse moderne kunst in.
museum amsterdam
Facebook.
Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. E-mail of Telefoon. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar. We hebben bijkomende beveiligingsfuncties ingevoerd, die vereisen dat je je aanmeldt bij Facebook om deze pagina in België te kunnen bekijken.
media amsterdam
Museumnacht Amsterdam.
Laat je betoveren door deze bijzondere dans en leer zelf ook een paar pasjes. EYE Film Institute. 000: 0200: Herhalend. Nachtbrakers is ons online magazine. Lees hier alles waarvan je niet eens wist dat je het wilde weten over musea.
uit amsterdam
De 10 beste musea in Amsterdam TripAdvisor.
25 van 152 Musea in Amsterdam. Amsterdam Pipe Museum. 26 van 152 Musea in Amsterdam. Museum of Prostitution Red Light Secrets. 27 van 152 Musea in Amsterdam. Sexmuseum Amsterdam Venustempel. 28 van 152 Musea in Amsterdam. Houseboat Museum Woonboot Museum.
roller up banner
Musea in Amsterdam I amsterdam.
Museum De Zwarte Tulp, hét museum over de bloembollencultuur en kunst, is gevestigd in Lisse, hart van de Bloembollenstreek. Hash Marihuana Hemp Museum. Oudezijds Achterburgwal 148. 1012 DV AMSTERDAM. Het Hash Marihuana Hemp Museum biedt bezoekers de kans om zich uitgebreid te laten informeren over het huidige en het historische.
amsterdam museum
Deze musea in de oude binnenstad zijn écht bijzonder.
Beleef 400 jaar geschiedenis van de grachtengordel. Museum Het Rembrandthuis. Bezoek het huis waar Rembrandt twintig jaar woonde en werkte. De Nieuwe Kerk Amsterdam. Bijzondere tentoonstellingen in de meest bezochte kerk van Nederland. Geelvinck Pianola Museum. Wekelijks concerten in het meest intieme museum van Amsterdam.
gemeentemuseum den haag
Tassenmuseum Hendrikje. Herengracht, Amsterdam.
Bekijk het prachtige grachtenpand, onderdeel van UNESCO Werelderfgoed. Geniet van een High Tea of lunch in een van onze bijzondere stijlkamers. Onze Museumwinkel is verkozen tot de beste museum shop van Amsterdam. Stijlvolle, intieme locatie voor een huwelijk, vergadering, borrel of diner.
uit in amsterdam
Top 50 beste musea in Amsterdam WhichMuseum.
Het Hash Marihuana Hemp Museum in Amsterdam is het oudste museum ter wereld dat is gewijd aan Cannabis Sativa L, ook wel bekend als hennep of marihuana. Het museum bezit een unieke collectie die alle aspecten van cannabis omvat: van recreatief en spiritueel gebruik t.
huis te koop amsterdam zuid
Welkom Theo Thijssen Museum.
Gratis toegang tot het museum en twee keer per jaar het Theo Thijssen Bulletin ontvangen? Word Vriend van Theo Thijssen door u hier aan te melden! Eerste Leliedwarsstraat 16. 1015 TA Amsterdam. Donderdag tot en met zondag van 12.00 17.00 uur.
den haag museum

Contacteer ons