Resultaten voor museum amsterdam

museum amsterdam
museum amsterdam - 1018 DH Amsterdam.
je huurt zelf een cateraar in en betaalt een vergoeding. Desmet Studio's' vlakbij Artis is gelegen aan de Plantage Middenlaan 4a in Amsterdam, op 10 minuten loopafstand van het Rembrandtplein en op slechts 5 minuten met het OV vanaf Amsterdam Centraal.
1053 DE Amsterdam.
We hebben een kleine, knusse spa in het hart van Amsterdam Oud-West op Kinkerstraat 61. U kunt het bereiken met tram 3, 7, 12 en 17. Vanaf het Centraal Station neemt u tram 17 en vanaf het station Amsterdam Amstel neemt u tram 12.
Top 12 musea in Amsterdam I amsterdam.
Grote musea Amsterdam. Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Anne Frank Huis behoren tot de topmusea van Amsterdam. Ontdek klassieke en moderne kunst en de geschiedenis en het cultureel erfgoed van Amsterdam en Nederland in de twaalf grootste musea van de stad. Klik hier voor meer info
Amsterdam
Rijksmuseum Het museum van Nederland te Amsterdam.
Naar mijn Rijksstudio. Menu uitklappen Plan je bezoek. Nu in het museum. Kinderen, klas of groep. Rijksstudio: duik in de collectie. Zoek in Rijksstudio. Over het museum. Steun het Rijks. High Society Vier eeuwen glamour. Het Rijksmuseum in je broekzak.
auto verkopen amsterdam
EYE Filmmuseum Amsterdam.
Laat je inspireren, profiteer van allerlei voordelen en steun het filmerfgoed. Word nu lid van de EYE Society. Footer menu left. plan je bezoek. ontdek het gebouw. als overheid of fonds. Footer menu right. mbo hbo wo. eye international catalogue. 1031 KT Amsterdam.
website laten maken Amsterdam
Top 50 beste musea in Amsterdam WhichMuseum.
Museum Amsterdam Noord is gevestigd in het voormalig Gemeentelijk Badhuis van Vogeldorp, het eerste karakteristieke tuindorp van Amsterdam. In het museum wordt door middel van de vaste opstelling en wisselende tentoonstellingen het verhaal van de duizendjarige geschiede. Klederdracht Museum Amsterdam.
Welkom Theo Thijssen Museum.
Gratis toegang tot het museum en twee keer per jaar het Theo Thijssen Bulletin ontvangen? Word Vriend van Theo Thijssen door u hier aan te melden! Eerste Leliedwarsstraat 16. 1015 TA Amsterdam. Donderdag tot en met zondag van 12.00 17.00 uur.
Musea in Amsterdam I amsterdam.
De aantrekkingskracht van de zwaargewichten in het museumkwartier, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum, is groot. Stap ook eens binnen bij een van de andere bijzondere musea en galeries van Amsterdam en laat je inspireren door opzienbarende collecties en verrassende tentoonstellingen.
Museum Amsterdam Noord.
In 1986 werd het gesloten. Na de verkoop aan Stadsherstel werd het gerestaureerd en sinds 2009 is dit voormalig badhuis het onderkomen van Museum Amsterdam Noord. Het museum toont in twee vaste tentoonstellingen de geschiedenis van Amsterdam Noord en de geschiedenis van Vogeldorp en het badhuis.
Tassenmuseum Hendrikje. Herengracht, Amsterdam.
Bekijk het prachtige grachtenpand, onderdeel van UNESCO Werelderfgoed. Geniet van een High Tea of lunch in een van onze bijzondere stijlkamers. Onze Museumwinkel is verkozen tot de beste museum shop van Amsterdam. Stijlvolle, intieme locatie voor een huwelijk, vergadering, borrel of diner.
De 10 beste musea in Amsterdam TripAdvisor.
25 van 153 Musea in Amsterdam. 26 van 153 Musea in Amsterdam. Museum Van Loon. 27 van 153 Musea in Amsterdam. The Amsterdam Dungeon. 28 van 153 Musea in Amsterdam. Stedelijk Museum Amsterdam. 29 van 153 Musea in Amsterdam. Houseboat Museum Woonboot Museum.

Contacteer ons