Meer resultaten voor museum amsterdam

museum amsterdam
Top 12 musea in Amsterdam I amsterdam.
Grote musea Amsterdam. Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Anne Frank Huis behoren tot de topmusea van Amsterdam. Ontdek klassieke en moderne kunst en de geschiedenis en het cultureel erfgoed van Amsterdam en Nederland in de twaalf grootste musea van de stad.
den haag museum
Rijksmuseum Het museum van Nederland te Amsterdam.
Naar mijn Rijksstudio. Menu uitklappen Plan je bezoek. Nu in het museum. Kinderen, klas of groep. Rijksstudio: duik in de collectie. Zoek in Rijksstudio. Over het museum. Steun het Rijks. High Society Vier eeuwen glamour. Het Rijksmuseum in je broekzak.
Amsterdam
EYE Filmmuseum Amsterdam.
Laat je inspireren, profiteer van allerlei voordelen en steun het filmerfgoed. Word nu lid van de EYE Society. Footer menu left. plan je bezoek. ontdek het gebouw. als overheid of fonds. Footer menu right. mbo hbo wo. eye international catalogue. 1031 KT Amsterdam.
museum amsterdam
Top 50 beste musea in Amsterdam WhichMuseum.
Museum Amsterdam Noord is gevestigd in het voormalig Gemeentelijk Badhuis van Vogeldorp, het eerste karakteristieke tuindorp van Amsterdam. In het museum wordt door middel van de vaste opstelling en wisselende tentoonstellingen het verhaal van de duizendjarige geschiede. Klederdracht Museum Amsterdam.
Amsterdam
Welkom Theo Thijssen Museum.
Gratis toegang tot het museum en twee keer per jaar het Theo Thijssen Bulletin ontvangen? Word Vriend van Theo Thijssen door u hier aan te melden! Eerste Leliedwarsstraat 16. 1015 TA Amsterdam. Donderdag tot en met zondag van 12.00 17.00 uur.
Amsterdam
Musea in Amsterdam I amsterdam.
De aantrekkingskracht van de zwaargewichten in het museumkwartier, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum, is groot. Stap ook eens binnen bij een van de andere bijzondere musea en galeries van Amsterdam en laat je inspireren door opzienbarende collecties en verrassende tentoonstellingen.
Amsterdam
Museum Amsterdam Noord.
In 1986 werd het gesloten. Na de verkoop aan Stadsherstel werd het gerestaureerd en sinds 2009 is dit voormalig badhuis het onderkomen van Museum Amsterdam Noord. Het museum toont in twee vaste tentoonstellingen de geschiedenis van Amsterdam Noord en de geschiedenis van Vogeldorp en het badhuis.
auto verkopen amsterdam
Tassenmuseum Hendrikje. Herengracht, Amsterdam.
Bekijk het prachtige grachtenpand, onderdeel van UNESCO Werelderfgoed. Geniet van een High Tea of lunch in een van onze bijzondere stijlkamers. Onze Museumwinkel is verkozen tot de beste museum shop van Amsterdam. Stijlvolle, intieme locatie voor een huwelijk, vergadering, borrel of diner.
Amsterdam
De 10 beste musea in Amsterdam TripAdvisor.
25 van 153 Musea in Amsterdam. 26 van 153 Musea in Amsterdam. Museum Van Loon. 27 van 153 Musea in Amsterdam. The Amsterdam Dungeon. 28 van 153 Musea in Amsterdam. Stedelijk Museum Amsterdam. 29 van 153 Musea in Amsterdam. Houseboat Museum Woonboot Museum.
Amsterdam

Contacteer ons